Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Aloe vera o planta utila in cancer

Aller en bas

20032010

Message 

Aloe vera o planta utila in cancer Empty Aloe vera o planta utila in cancer
Un model de cercetare experimentala a cancerului a constituit-o studiul asupra sarcomei-180. Cercetarile facute au aratat o stopare a tumorii prin tratamentul cu acest gel (cf. Soeda,1969; Suzuki,1979). in mod similar, s-a descoperit ca o molecula specifica derivata din Aloe vera - Alexin B - are efecte anticancerigene asupra leucemiei limfocitice (cf. Suzuki,1979). Cercetarile facute de Ph.D. imunolog Ian Tizard impreuna cu Ph.D. virusolog Maurice Kemp, din Texas A&M, au dezvaluit un fapt extraordinar si anume ca mucopolizaharidele din planta de Aloe vera sunt preluate imediat dupa absorbtia lor de niste leucocite speciale din sange numite "macrofage", iar acestea sunt astfel stimulate sa produca moleculele numite "citocine": interferoni, interleucine, prostaglandine, factori de necroza tumorala si factori de stimulare a cresterii si regenerarii celulelor normale. Dar aspectul cel mai uluitor este ca tumorile in dezvoltare elibereaza anumite substante chimice care atrag circulatia intensa a sangelui in zona lor, astfel ca celulele maligne vor inmagazina din sangele imbogatit de principiile active din Aloe vera un supliment de factori de necroza tumorala.
Sursa
suplimentenutritive.euronet.org.ro

Link sters

Admin
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 44118
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Aloe vera o planta utila in cancer :: Commentaires

vstgx

Message Sam Mar 20, 2010 1:49 am par vstgx

Cercetatorii japonezi au identificat recent 3 agenti anti-tumorali: emodina, manosa si lectina, ajungand la concluzia ca: "Rezultatul analizelor arata ca aloe previne carcinogeneza pulmonara umana (cancerul pulmonar)", si in plus "aloe are un puternic efect de prevenire sau inhibare a dezvoltarii altor tipuri de cancer". (din "Japanese Journal of Cancer Research").

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message Sam Mar 20, 2010 1:51 am par vstgx

Un model de cercetare experimentala a cancerului a constituit-o studiul asupra sarcomei-180. Cercetarile facute au aratat o stopare a tumorii prin tratamentul cu gelul de aloe (cf.Soeba,1969;Szuki,1979).
In mod similar s-a descoperit ca o molecula specifica derivata din aloe vera: Alexin B-are efecte anticancerigene asupra leucemieilimfocitice (cf.Suzuki,1979).
Cecetarile facute de Ph.D. imunolog din Ian Tizard impreuna cu Ph.D. virusolog Maurice Kemp,din Texax A&M, au dezvaluit un fapt extraordinar si anume ca mucopolizaharidele din planta de Aloe vera sunt preluate imediat dupa absorbtia lor de niste leucocite speciale din sange numite "macrofage", iar acestea sunt astfel stimulate sa produca moleculele numite "citocine": -interferoni;
-interleucine;
-prostaglandine;
-factori de necroza tumorala;
-factori de stimulare a cresterii si regenerarii celulelor normale. Aspectul cel mai uimitor este ca tumorile in dezvoltare elibereaza anumite substante chimice care atrag circulatia intensa a sangelui in zona lor, astfel ca celulele maligne vor inmagazina din sangele imbogatit de principiile active din Aloe vera un supliment de factori de necroza tumorala. Acesta efecte de modulare imunologica a organismului datorate plantei de aloe face ca ea sa devina extrem de importanta in ceea ce priveste prevenirea si vindecarea tumorilor maligne si benigne. Alte cercetari recente (1994) publicate de specialistii japonezi in revista "Yakhak Hoeji" arata ca, in cazul unui lot de soareci bolnavi de cancer carora li s-a administrat pe cale orala gel de aloe vera timp de numai 14 zile, durata de viata a acestor soareci a crescut cu 22%, in cazul celor carora li s-a administrat o doza de 50 ml/kg corp si cu 32%, in cazul celor carora li s-a administrat o doza de 100 ml/kg corp.
Un experiment efectuat in vitro pe celule canceroase umane a pus in evidenta faptul ca Aloe vera incetineste considerabil inmultirea celulelor canceroase.
Intr-un articol din revista "Immunology and Immunotherapy" se arata ca o substanta activa din aloe-lectina -injectata direct intr-o tumora are drept efect stimularea sistemului imunitar impotriva proliferarii celulelor canceroase. Astfel sistemul imunitar produce mult mai multe celule T-killer(responsabile de distrugerea celulelor straine in organism) care incep sa atace celulele canceroase injectate cu lectina.
In plus fata de toate aceste efecte remarcabile, cercetatorii afirma un fapt extraordinar si anume ca Aloe vera stimuleaza dezvoltarea celulelor sanatoase in detrimentul celor canceroase. cancerul pulmonar, de asemenea, au fost Efectele pozitive remarcate in confirmate intr-un studiu realizat pe 673 pacienti intr-un spital din Japonia.Rezultatele studiului au fost publicate in"Japanese Journa; of Cancer Research".
Acest studiu a urmarit pe o perioada de 5 ani efectele asupra cancerului pulmonar in cazul folosirii in alimentatie a diferitelor plante comestibile. Dintre cele 17 plante studiate.Aloe vera(consumata subforma de gel) a fost singura cu efecte remarcabile impotriva cancerului pulmonar.
In finalul studiului medicii au afirmat: "Rezultatele analizelor confirma ca Aloe vera previne carcinogeneza pulmonara umana. In plus are un puternic efect de prevenire sau inhibare a dezvoltarii altor tipuri de cancer."
Sursa.piczo.com

Link sters

Admin

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message Sam Mar 20, 2010 1:53 am par vstgx

Au fost publicate peste 200 de studii stiintifice elaborate in toata lumea in legatura cu efectele pe care le are Aloe Vera. Principalele domenii de cercetare vizeaza actiunea pe care o are Aloe Vera ca si antiinflamator, antibacterial si antiviral. Sucul de Aloe Vera este cunoscut ca reduce iritatiile tractului digestiv cum ar fi colitele, ulcerele si sindromul colonului iritabil. Aloe Vera stimuleaza eliberarea pepsinei (enzima din sucul gastirc necesar pentru digestie) cand stomacul este plin si este probabil cauza care duce la efectul de vindecare al ulcerului. Un alt studiu s-a desfasurat pe o perioada de 6 luni pe un lot de participanti bolnavi de astm care au consumat Aloe Vera zilnic si s-a constatat o ameriorare vizibila a simptomelor de astm. La sfarsitul studiului 11 din cei 27 de pacienti care au baut suc de Aloe Vera au raportat stari de ameliorare la sfarsitul studiului. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca rezultatele se pot datora stimularii sistemului imunitar si proprietatilor naturale antiinflamatoare a plantei de Aloe Vera.
Sursa sanatostun.ro

Link sters

Admin

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message Sam Mar 20, 2010 1:57 am par vstgx

Here we report that aloe-emodin (AE), a hydroxyanthraquinone present in Aloe vera leaves, has a specific in vitro and in vivo antineuroectodermal tumor activity. The growth of human neuroectodermal tumors is inhibited in mice with severe combined immunodeficiency without any appreciable toxic effects on the animals. The compound does not inhibit the proliferation of normal fibroblasts nor that of hemopoietic progenitor cells. The cytotoxicity mechanism consists of the induction of apoptosis, whereas the selectivity against neuroectodermal tumor cells is founded on a specific energy-dependent pathway of drug incorporation. Taking into account its unique cytotoxicity profile and mode of action, AE might represent a conceptually new lead antitumor drug.
Effects of AE on Cell Cycle and Apoptosis.
On the basis of its chemosensitivity profile, neuroblastoma was selected as a prototype chemosensitive tumor for exploring the molecular requirements for AE-triggered cell death. Changes in SJ-N-KP cellular proliferation (DNA content and distribution) during treatment with AE were monitored by flow cytometry over a period of 48 h, an interval sufficient for SJ-N-KP cells to complete a cell cycle. As shown in Fig. 4, A and B, after 24 h of treatment a relevant proportion of the cells remained in the G2-M phase of the cycle (20%). After 48 h, a sub-G0 peak (60%) was observed, suggestive of the presence of apoptotic cells with fragmented DNA (Fig. 4C ). Typical morphological features of apoptotic cell death, with cell shrinkage, membrane blebbing, and nuclear fragmentation, were also exhibited by most AE-treated cells at TEM analysis
Sursa cancerres.aacrjournals.org

Link sters

Admin

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message Sam Mar 20, 2010 1:59 am par vstgx

http://www*cancerhelp.org.uk/about-cancer/treatment/complementary-alternative/therapies/aloe-vera

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message Sam Mar 20, 2010 2:04 am par vstgx

O componenta a plantei aloe vera, di(2-ethylhexyl)phthalate (DEHP), are efect de stopare a procesului leucemic . Studii de laborator .

Revenir en haut Aller en bas

Cristina Velichi

Message Sam Mar 20, 2010 7:39 am par Cristina Velichi

Si eu am folosit Aloe si a fost foarte buna .
E bine ca ii puneti la punct pe excrocii ce nu nici un fel de scrupule ca sa castige bani . E un forum serios .

Revenir en haut Aller en bas

Cristina Velichi

Message Sam Mar 20, 2010 7:43 am par Cristina Velichi

Ar fi bine sa faceti o lista cu toate produsele astea mincinoase cu care ei vor sa ne pacaleasca .

Revenir en haut Aller en bas

Cristina Velichi

Message Sam Mar 20, 2010 7:47 am par Cristina Velichi

Am vazut si m-am amuzat copios cum se scancea baiatul ala ca nu il crede nimeni . Imi era si mila de el .

Revenir en haut Aller en bas

Cristina Velichi

Message Sam Mar 20, 2010 7:50 am par Cristina Velichi

Eu sunt mai sentimentala, plang la filme, cred pe toata lumea , asta sunt eu .

Revenir en haut Aller en bas

Cristina Velichi

Message Sam Mar 20, 2010 7:52 am par Cristina Velichi

Da naiva, dar citind ce scriti voi nu mai sunt . Sic !

Revenir en haut Aller en bas

Cristina Velichi

Message Sam Mar 20, 2010 7:54 am par Cristina Velichi

Ma necajiti domnule si ma supar .

Revenir en haut Aller en bas

Cristina Velichi

Message Sam Mar 20, 2010 7:56 am par Cristina Velichi

Pofta buna domnule si va asteptam .

Revenir en haut Aller en bas

Dr Ioan Dumitrescu

Message Sam Mar 20, 2010 9:20 am par Dr Ioan Dumitrescu

Dr Tanase a écrit:
Cristina35 a écrit:Ma necajiti domnule si ma supar .

Bine Cristinel, dar incearca sa nu mai fii naiva, lumea asta e plina de sacali . Ma duc sa imi beau cafeaua pe balcon .

Tu nu ai somn ?
Sacali, putin zis .

Revenir en haut Aller en bas

Rely

Message Ven Sep 03, 2010 8:42 pm par Rely

Domnule doctor Ioan as putea sa iau si eu Aloe pentru tumora de san ?

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message Ven Sep 03, 2010 8:44 pm par Korsakov

Rely a écrit:Domnule doctor Ioan as putea sa iau si eu Aloe pentru tumora de san ?

Vezi ca planta Aloe din Siberia e cea mai buna in cancere .
Ti-o recomand .

Revenir en haut Aller en bas

Rely

Message Ven Sep 03, 2010 8:47 pm par Rely

Korsakov a écrit:
Rely a écrit:Domnule doctor Ioan as putea sa iau si eu Aloe pentru tumora de san ?

Vezi ca planta Aloe din Siberia e cea mai buna in cancere .
Ti-o recomand .

Va cred, poate imi dati materiale sa citesc si eu pentru doumentare .

Sunteti o persoana prea amabila .

Revenir en haut Aller en bas

Dr Cristina Teodorescu

Message Mar Sep 07, 2010 7:29 am par Dr Cristina Teodorescu

Sunt pe google destule .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum