Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale

Page 1 sur 2 1, 2  Suivant

21032010

Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale Empty Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale

Utilizarea formulei chinezesti din plante denumita Kang Gu in tratamentul de durata a spondilozei cervicale

Pacienta L.C, in varsta de 49 ani, DIAGNOSTIC : SPONDILOZA CERVICALA .
avand in antecedente personal : diverse afectiuni : mastoza chistica, chisturi ovariene, stafilococie, herpes, sindrom dyspeptic
se prezinta la consult cu un sindrom brahialgic : durere pe bratul stang cu punct de start de la nivelul coloanei cervicale, insotite de amorteala si slabiciune in brat , precum si ameteli la miscarile de rotatie a capului.
Durerile sunt aggravate de efort, de frig, de anumite pozitii .
Are intoleranta la frig, curenti de aer .
Examenul radiologic arata numeroase osteofite si protruzii ( deplasari de disc cervical ) .
Examenul tomografic confirma deplasarile discurilor cervicale in canal si gravitatatea cazului, expusa la riscul de paralizie a membrului superior stang, fiind propusa pentru interventia chirurgical ace o speria evident .
I-am raspuns ca nu ii garantez ca o pot ajuta, dar merita incercat, avand in vedere efectele secundare precum si riscul postoperator ca si la alte nivele cervicale sa se produca hernie de disc .
Continuarea aici :
http://www.freewebs.com/ceahlaul/spondilozacervicala.htm

Dernière édition par Dr.Ioan le Dim Mar 21, 2010 1:11 pm, édité 1 fois
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2154
Puncte : 60738
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale :: Commentaires

Dr Ioan Dumitrescu

Message Dim Mar 21, 2010 1:06 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Personal asociez si infiltratiile cervicale cu Aflutop . La nevoie medicatei homeopata .
Asociez si acupunctura dupa masurarea punctelor Jing distale si interpretarea facuta de Fizicianul Ioan Mamulas

Diana

Message Sam Juil 17, 2010 9:19 pm par Diana

Unde pot gasi Kang gu ?
Am intrebat la farmacii si au zis ca nu-l au .

Mihai

Message Ven Mar 30, 2012 5:53 am par Mihai

Eu l-am am gasit in Bucuresti la Institutul de acupunctura, str Panduri 22, langa spitalul Panduri

Mihai

Message Ven Mar 30, 2012 5:54 am par Mihai

Se poate asocia Kang gu cu acupunctura ?

Dr Ioan Dumitrescu

Message Lun Avr 02, 2012 7:26 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Mihai a écrit:Se poate asocia Kang gu cu acupunctura ?

Da .

Memphis

Message Mar Avr 24, 2012 10:45 pm par Memphis

Dr.Ioan a écrit:
Mihai a écrit:Se poate asocia Kang gu cu acupunctura ?

Da .

Pot sa ii dau tratament homeopat in combinatie cu Kan Gu ?

Stavar

Message Mer Mai 09, 2012 6:06 am par Stavar

Cat timp se ia Kanggu ?

Erste Dumitru

Message Dim Mai 13, 2012 6:36 pm par Erste Dumitru

Stavar a écrit:Cat timp se ia Kanggu ?

Eu iau de 6 luni si sunt multumit .

Erste Dumitru

Message Mer Mai 23, 2012 7:41 am par Erste Dumitru

Kanggu e bun si in osteoporoza ?

Korsakov

Message Mer Mai 23, 2012 6:27 pm par Korsakov

Erste Dumitru a écrit:Kanggu e bun si in osteoporoza ?

Cred ca da si noi il folosim in artrozele de coloana .

Patrascu T Dumitru

Message Jeu Mai 24, 2012 10:45 am par Patrascu T Dumitru

Mihai a écrit:Eu l-am am gasit in Bucuresti la Institutul de acupunctura, str Panduri 22, langa spitalul Panduri

Cat costa ?

dr Mestes Istvan

Message Ven Mai 25, 2012 9:15 pm par dr Mestes Istvan

Am luat si eu de la institutul de acupunctura, cred ca 30 lei .

Zelma Alexandrina

Message Lun Juin 03, 2013 5:10 pm par Zelma Alexandrina

Erste Dumitru a écrit:
Stavar a écrit:Cat timp se ia Kanggu ?

Eu iau de 6 luni si sunt multumit .

Nu va mai doare spondiloza ?

Erste Dumitru

Message Mar Juin 04, 2013 7:51 am par Erste Dumitru

Ma mai doare din cand in cand la schimbarea de vreme dar nu este asa rau ca inainte .

Patrascu T Dumitru

Message Mar Aoû 20, 2013 11:54 am par Patrascu T Dumitru

As vrea sa mai cumpar Kangu dar este inchisa faramacia . Se mai deschide si ce porgram au ?

Dr Ioan Dumitrescu

Message Jeu Aoû 22, 2013 8:25 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Patrascu T Dumitru a écrit:As vrea sa mai cumpar Kangu dar este inchisa faramacia . Se mai deschide si ce porgram au ?
Nu stiu .

CM

Message Ven Sep 06, 2013 10:34 am par CM

Sotul meu avea o durere in umarul drept de ani de zile. Existau pozitii in care simtea dureri ca de cutit in umar. A facut acupunctura, dar durerea nu a cedat. Atunci, medicul acupuncturist a introdus un remediu homeopat GUNA  pe punctele de acupunctura. Cred ca facea acest tratament 1 data pe saptamana. De la a 2 -a sedinta a inceput sa aiba dureri care s-au intensificat exponential la a 4 - a. A refuzat sa face ultima sedinta din cauza durerilor insuportabile. Din pacate, medicul acupuncturist (fara competente in homeopatie dar urmand cursurile oferite de institutul GUNA) nu a inteles ce se intampla si nu i-a putut explica. Am dedus logic ca e o reactie de vindecare. Mana dreapta s-a inflamat si nu a putut-o misca 2 saptamani. Nu a apelat la tratament medicamentos ci am folosit tot felul de extracte de plante. Din fericire, prezumtia logica s-a adeverit, reactia a fost de vindecare si acum nu mai are nimic, mana este perfect functionala fara dureri.

Korsakov

Message Ven Sep 06, 2013 1:24 pm par Korsakov

CM dupa inflamatie urmeaza faza normala a calcificarii cand pacientul nu mai are dureri . Dupa 3 luni ii faci radiografie la umar . Vor apare din nou durerile la iarna ca efect al reactivarii reumatice .

CM

Message Ven Sep 06, 2013 1:31 pm par CM

multumesc pt perspectiva optimista. A trecut un an de atunci si o iarna. Problema as zi ce ca nu e reumatica ci psiho somatica. Daca omul schimba ceva in interiorul sau, chiar prin parcurgerea suferintei fizice, atunci problema dispare de la Sine.

Korsakov

Message Ven Sep 06, 2013 1:35 pm par Korsakov

Depinde cum vezi problema . Daca sotul tau care sufera de probleme la prostata si il dor genunchii a schimbat ceva in interiorul sau e doar un transfer patologic .

CM

Message Ven Sep 06, 2013 1:49 pm par CM

este adevarat. problemele trupului pot fi abordare din perspectiva mecanicului auto sau din perspectiva "creatorului". Spitalul este un service auto cu dotari performante (functie de posibilitati). Interesant este ca un mecanic auto are si manualul de utilizare al masinii facut de producator (fabricant). Omul in schimb vine in trup fara manual de utilizare (al trupului) si fara nici o instructiune de la fabricant Smile . Omul incearca sa repare dar.... rezultatele in medicina se vad, nu e nevoie de comentarii. Oamenii sunt din ce in ce mai bolnavi. Intrebarea fireasca este: ne cunoastem noi, posesorii, trupul? De ce tine cunoasterea? De ridicarea nivelului de constiinta as zice. Ce inseamna aceasta: ca ajungem la nivelul de viziune al "fabricantului" si ne schimbam fundamental perspectiva.

Korsakov

Message Ven Sep 06, 2013 1:57 pm par Korsakov

bine

Patrascu T Dumitru

Message Mar Sep 10, 2013 10:25 pm par Patrascu T Dumitru

Korsakov a écrit:Depinde cum vezi problema . Daca sotul tau care sufera de probleme la prostata si il dor genunchii a schimbat ceva in interiorul sau e doar un transfer patologic .
Domnule profesor pierdeti timpul cu filozofii de conjunctura .

Va rog sa imi spuneti daca am avut scaune cu sange ce as putea sa iau homeopat ?

Dr Ioan Dumitrescu

Message Jeu Juil 03, 2014 7:48 am par Dr Ioan Dumitrescu

Am primit la farmacie Kang Gu pentru spondiloza cervicala .
In sfarsit .

Message  par Contenu sponsorisé

Page 1 sur 2 1, 2  Suivant