Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Capsunile sunt bune in alimentatia bolnavului canceros

Aller en bas

22082010

Message 

Capsunile sunt bune in alimentatia bolnavului canceros Empty Capsunile sunt bune in alimentatia bolnavului canceros




Autor: IOANA DAIAN
CAPSUNE CONTRA CANCERULUI
Datorita bogatiei de antioxidanti, capsunele ne feresc de boli cardiovasculare, cancere sau probleme care apar din cauza batranetii. Asta ca sa nu mai vorbim de deliciile provocate de unele dintre cele mai rafinate deserturi care se realizeaza din ele.
Polifenolii si flavonoidele sunt armele cu care capsunele lupta cu unele dintre cele mai grave boli, ajutand organismul sa-si mobilizeze resursele interioare de aparare.
CONTINUT
Capsunele reprezinta o excelenta sursa de vitamina C. O portie de 125 g (7 capsune mari) furnizeaza mai mult de jumatate din nevoile zilnice de vitamina C ale organismului. In afara de rolul antioxidant, vitamina C contribuie la sanatatea oaselor, dintilor si gingiilor. In plus, mareste absorbtia fierului din cruditati, ne fereste de infectii si accelereaza cicatrizarea ranilor. Un alt element care se gaseste in capsune este manganul, rar intalnit in alte fructe. O portie de fructe asigura 20% din necesarul zilnic. Manganul, alaturi de cateva enzime, faciliteaza doisprezece procese metabolice din organism si ne apara de radicalii liberi care ne distrug celulele. Si in curele de slabire capsunele va ajuta, deoarece o portie nu contine decat 28 de calorii.
BENEFICII
Cercetatorii au demonstrat ca femeilor in varsta care au mancat jumatate de kilogram de capsune li s-a marit semnificativ concentratia de antioxidanti din sange si urina. Cum aceasta capacitate antioxidanta lupta cu substantele care determina inmultirea haotica a celulelor maligne din cancer, iata motivul pentru care in perioada in care se gasesc pe piata, aceste fructe nu ar trebui sa ne lipseasca din meniul zilnic. Studii efectuate pe soareci au aratat ca, fapt interesant, capsunele deshidratate sunt inca si mai eficace contra cancerului de san, de creier sau de esofag decat cele proaspete. Un alt compus, antocianina, opreste dezvoltarea celulelor bolnave din cancerul de colon.
BOLI DE INIMA
Flavonoidele, responsabile de culoarea rosie a fructelor, diminueaza riscul de ateroscleroza, una dintre cauzele aparitiei bolilor cardiovasculare. S-a demonstrat in laborator reducerea cu 50 % a colesterolului rau (LDL), care ne astupa arterele, dupa un consum regulat de capsune, timp de doi ani. In plus, ele ne protejeaza de distrugerea celulelor creierului mult mai bine decat portocalele sau bananele, de exemplu. Datorita efectului antiinflamator, varstnicii sunt feriti de pierderea memoriei, instalarea maladiei Alzheimer sau reducerea posibilitatii de miscare.
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41368
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Capsunile sunt bune in alimentatia bolnavului canceros :: Commentaires

vstgx

Message le Dim Aoû 22, 2010 7:42 am par vstgx

Este un medic pe acest forum ce cultiva capsuni la ferma lui .
Acum inteleg de ce .
Putea sa ne spuna si noua informatia asta .

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message le Mar Aoû 24, 2010 6:14 pm par Korsakov

Capsunii din Spania sunt tratate cu substante pentru crestere toxice .
Mi-a spus un amic ce lucreaza la ei .

Revenir en haut Aller en bas

Dr.Ionescu Sterian

Message le Mar Aoû 24, 2010 7:44 pm par Dr.Ionescu Sterian

În regiunea Huelva se practică o agricultură de tip industrial, bazată pe folosirea excesivă a pesticidelor, iar o mare parte din culturi se învecinează cu o zonă extrem de poluată, unde, pe o suprafaţă de circa 100 de hectare, este concentrată aproape întreaga industrie chimică a Spaniei. Problema a fost semnalată anul trecut de câţiva membri ai Sindicatului Naţional al Agricultorilor PROPACT, care au vizitat serele pentru a observa condiţiile de muncă ale românilor. Lucrătorii le-au povestit că, în fiecare dimineaţă, pe solarii şi pe căpşuni poate fi observat un strat fin de culoare galbenă, provenit de la combinatul chimic. Semnalarea a fost preluată de europarlamentarul Daciana Sârbu, care a trimis Comisiei Europene o întrebare scrisă privind "situaţia lucrătorilor sezonieri din provincia Huelva şi emisiile radioactive de cesiu".

Comisia a oferit un răspuns mai mult decât evaziv, în care specifică interdicţia discriminării cetăţenilor români şi bulgari din punct de vedere al condiţiilor de muncă şi obligaţia autorităţilor regionale de „a lua măsuri pentru a evita posibila deteriorare a habitatelor naturale precum şi perturbarea speciilor produsă de activitatea agricolă”

Sursa : Evz.ro

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum