Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
»  Hernie discale apres la chirurgie
Aujourd'hui à 5:44 pm par Jescard Michael

» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Juil 11, 2018 11:02 pm par John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Sam Mar 17, 2018 1:43 am par John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par John

» Pour la programmation
Jeu Fév 08, 2018 9:50 am par John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Remedii florale

Aller en bas

07052011

Message 

Remedii florale
Plop tremurător
Pentru animalele care sunt plini de frica, pentru nici un motiv aparent, și sunt foarte sensibile la anxietate și teamă. Acestea pot să tremure de frică și anxietate, fără nici o legătura de cauzalitate evidentă. (Bach)

Sângerare Heart
Doliu pentru animale care au suferit o pierdere, fie de alt animal sau persoană. El ajută, de asemenea, animalele care nu au recuperat de la o pierdere sau de durere că sa întâmplat în trecut.(FES)

Dioc
Pentru animalele care sunt prea supus și dornic să vă rog, tendința de a fi hărțuiți de către alte animale. Pentru animalele care se umili și urina de la un comportament de supunere atunci când mangaiati. (Bach)

Mușețel
Acesta este un remediu calmant care ajută animalele divizatul și iritabil. Este utilă în special dacă acestea sunt erupția dinților și ajută, de asemenea, animale care tinde să aibă accese de furie teribilă temperament. (FES)

Cherry Plum
Pentru animalele care nu pot controla comportamentul lor, cum ar fi agresiunea și musca, și tind să aibă impulsuri violente față de alte animale și oameni, și chiar să fie periculoasă. (Bach)

Cicoare
Pentru animale prea posesiv și materne care vrea atenție tot timpul și este, de asemenea, gelos de alte animale sau oameni care ar putea concura cu ei de afecțiune. (Bach)

Crab Apple
Pentru curățarea corpului și a scăpa de toxine. Acest remediu actioneaza mai mult pe corpul fizic decât orice alte esențe și este bun pentru orice situație în care este necesară curățarea. (Bach)

Gențiană
Pentru animalele care sunt usor de descurajat și să renunțe pur și sunt ușor de stabilit înapoi. De exemplu, în programele de formare vor renunța în cazul în care face chiar și o mică greșeală. (Bach)

Buruiană
Pentru animalele care urasc sa fie lasat singur, si sufera de anxietate de separare. Aceste animale tind să fie foarte vocal, și poate văita și plâng mult, dacă acestea trebuie să fie lăsat în pace.(Bach)

Impatiens
Pentru nerăbdător, mișcare rapidă, animal hiperactiv că niciodată nu pare să încetinească. Aceste animale pot fi vioi și iritabil și tind să se avânte, sau trageți pe lesa. (Bach)

Larice
Pentru animalele care lipsa de încredere de sine și tind să fie timid si timid, poate ajuta la animale care au nevoie pentru a efectua în inelul de spectacol, dar dont au încredere să se arate bine. (Bach)

Mimulus
Acest remediu este pentru animalele care sunt speriati de lucruri cunoscute, cum ar fi furtunile, alte animale sau oameni. Aceasta îi ajută să depășească temerile lor și să fie timid și speriat de lume.(Bach)

Olive
Pentru animalele care sunt epuizate și drenate de o tulpină lungă sau de o boală greu, cum ar fi o boala cronica. Acest lucru îi va ajuta să se ocupe de calvarul mai bine și să devină mai puternică din nou. (Bach)

Pink Coada soricelului
Ajută la protejarea animalelor de energie emotionala negativa, cum ar fi în timpul unui divorț, sau de situația familială stresante, sau atunci când o altă persoană sau animal este bolnav sau drenaj rezervele lor de energie.

Rescue Remedy
Cel mai util combinație cale de atac de flori, ajuta cu orice fel de stres sau traume, cum ar fi accidentele, nastere, boala, stresul, și îi ajută chiar și recuperare după un atac de apoplexie. (Bach)

Rock Rose
Acest lucru este util pentru animalele care sunt foarte speriati si predispuse la atacuri de panica, pentru nici un motiv cunoscut. Ei devin complet rigid cu frică și tind să fie foarte foarte înșirate și nervos. (Bach)

Self Heal
Acesta este un remediu minunat, fie singur sau în combinație.Acesta ajută la vindecarea prin stimularea rezervelor înnăscută de vindecare a corpului și este utilă în orice boala pentru a aduce despre vindecare. (FES)

Coada soricelului Formula speciale
Formula Coada soricelului Special ajută la protejarea animalelor si a oamenilor de la influențe negative externe, cum ar fi poluarea mediului, toxine, energia electromagnetică și alți factori. (FES)

Steaua din Bethleem
Pentru animalele care au suferit orice fel de traume, emotionale sau fizice, cum ar fi un accident sau de abuz. Acesta le va ajuta să recupereze de la acest șoc, însă mult timp în urmă a avut loc.(Bach)

Tiger Lily
Acest remediu ajută cu agresiune și animalele care au tendința de a mușca și snap. Aceasta îi ajută să eliberare agresiune și să fie mai puțin ostile, și deschide-le până la a învăța să coopereze cu alții. (FES)

Verbina
Acest lucru este bun pentru animal foarte entuziast, care este de peste poartă și foarte înșirate. El ajută hiperactivitate calm și neliniște și costume de animal care poartă oamenii de energia lor în exces. (Bach)

De viță de vie
Acest remediu ajuta cu animalul dominant care vrea sa fie sef de toate celelalte animale și oameni. Ele sunt agresorii la alte animale din jurul lor și urăsc să fie disciplinat. (Bach)

Nuc
Acesta este un remediu extrem de util pentru orice perioada de tranzitie, cum ar fi mutarea casa, a deveni gravide, de adaptare la animale noi sau membri ai familiei, sau se îndreaptă spre o nouă situație. (Bach)

Apă Violet
Acest remediu tinde să se potrivi cu pisicile care sunt neobișnuit de introvertită și detașată, și îi ajută deschide-le să fie mai prietenos și de ieșire și mai puțin distant și distant emoțional.(Bach)

Wild ovaz
Ajută animalul agitat că niciodată nu pare să știe ceea ce doresc sau să se stabilească în nimic, îi ajută să se concentreze energiile lor și să fie mai puțin răspândite în abordarea lor la viață. (Bach)

Salcie
Acest remediu ajută cu resentimente și amărăciune și ajută de multe ori pisicile care urina peste tot, ca urmare a unei modificări în gospodărie, cum ar fi sosirea unui alt animal sau un copil.(Bach)
Sursa petsynergy
Link sters
Admin
avatar
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 42
Puncte : 32228
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum