Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Fisa medicala pacienti
Mar Oct 30, 2018 9:44 am par Dr John

» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Sep 19, 2018 6:46 am par Dr John

» Pour la programmation
Mer Sep 19, 2018 6:44 am par Dr John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Lun Sep 03, 2018 6:55 pm par Van Derlegen

»  Hernie discale apres la chirurgie
Sam Juil 21, 2018 6:08 pm par Dr John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par Dr John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par Dr John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par Dr John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Puterea rugaciunii

Aller en bas

26042013

Message 

Puterea rugaciunii
Am primit pe e-mail acest mesaj . Il scriu din convingerea ca poate fi folositor celor fara de speranta . Personal am inregistrat la pacientii cu boli foarte grave ( cancer, scleroza multipla, etc ), ameliorarea starii clinice sau vindecare ca urmare a modificari spirituale a pacientilor ce imbratisau credinta, folosind rugaciunea ca metoda de tratament .
In plan international este acceptata de psihologi teoria ca boala este pentru noi o sansa de vindecare a spiritului, adica venim pe Pamant, ne reincarnam pentru a evolua spiritual .
Cancerul este cea mai grea Karma, o suferinta extrema psihica si fizica .
Aceasta boala grava reprezinta un moment de rascruce cand individul are pe termen scurt doua variante :
1. Evolueaza spiritual, "arzand" karma prezenta . Odata cu aceasta evolutie spirituala, boala grava ( cancerul) nu isi mai are rostul si pacientul se vindeca
2. Ramane in stadiul in care nu poate evolua spiritual suportand suferinta fizica, psihica pana la momentul inevitabil al decesului .
Dupa 30 de ani de stiudiu al boli canceroase imi permit sa sustin ca aceasta boala trebuie vindecata atat in plan fizic cat si in plan spiritual .
Variantele de lucru testate : anticorpii monoclonali, reversorii apoptotici, substanta P sau citostaticele reusesc doar o amanare a momentului decesului .
Suferinta este atat in corp, cat si in spirit .
Nu fac propaganda stilului de religie habotnica, incerc doar a privii obiectiv, integral un aspect medical atat de controversat .

Aici mesajul primit pe e-mail :
Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaște sau sanctuarele. Oamenii de știință din Petersburg au dovedit-o și au descoperit și mecanismul "material" al acestui fenomen divin.
"O rugăciune este un remediu puternic", spune Valeri Slezin, șeful Laboratorului de Neuropsihofiziologi e al Institutului de Cercetare și Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg .

"Rugăciunea nu numai că reglează toate procesele din organismul uman, ea repară și structura grav afectată a conștiinței."[2]
Profesorul Slezin a făcut ceva de necrezut - a masurat puterea rugăciunii. El a înregistrat electroencefalogramele unor călugări în timp ce se rugau și a captat un fenomen neobișnuit - "stingerea" completă a cortexului cerebral.

Această stare poate fi observată numai la bebelușii de trei luni, atunci când se află lângă mamele lor, în siguranță absolută. Pe masură ce persoana crește, această senzație de siguranță dispare, activitatea creierului crește și acest ritm al biocurenților cerebrali devine rar, numai în timpul somnului profund sau al rugăciunii, așa după cum a dovedit omul de știință. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscută "trezie ușoară, în rugăciune" și a dovedit ca are o importanță vitală pentru orice persoană.

Este un fapt cunoscut că bolile sunt cauzate mai ales de situații negative și afronturi care ne rămân înfipte în minte. În timpul rugăciunii, însă, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibilă atât vindecarea psihică și morală cât și cea fizică.

Slujbele bisericești ajută și ele la ameliorarea sănătății. Inginera și electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medicală și Biologică a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sănătății unor enoriași înainte și după slujbă. A rezultat că slujba în biserică normalizeaza tensiunea și valorile analizei sângelui.

Se pare că rugăciunile pot să neutralizeze chiar și radiațiile. Se știe că după explozia de la Cernobîl, instrumentele de masură pentru radiații au arătat valori care depășeau capacxitatea de măsurare a instrumentului. În apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, însă, aflată la patru km de reactoare, valoarea radiațiilor era normală.

Oamenii de știință din Petersburg au conf irma t, cu ajutorul experimentelor efectuate, că apa sfințită, semnul Crucii și bătutul clopotelor pot să aibă, de asemenea, proprietăți vindecătoare.. De aceea, în Rusia, clopotele bat întotdeauna în cursul epidemiilor.
Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoară virușii de gripă, hepatită și tifos.
Proteinele virușilor se încovoaie și nu mai poartă infecția, a spus A. Malakovskaia. Semnul crucii are un efect și mai semnificativ : omoară microbii patogeni (bacilul de colon și stafilococi) nu numai în apa de la robinet, ci și în râuri și lacuri. Este chiar mai eficient decât aparatele moderne de dezinfecție cu radiație magnetică.

Laboratorul științific al Institutului de Medicină Industrială și Navală a analizat apa înainte și după sfințire.

A rezultat că dacă se citește rugăciunea Tatăl Nostru și se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentrația bacteriilor dăunătoare va fi de o sută de ori mai mică. Radiația electromagnetică dă rezultate mult inferioare.
Astfel, recomandările Ortodoxe de a binecuvânta orice mâncare sau băutură nu au numai o valoare spirituală, ci și una preventivă.

Apa sfințită nu este numai purificată, ci ea își schimbă și structura, devine inofensivă și poate să vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale.

Spectrograful indică o densitate optică mai mare a apei sfințite, ca și cum aceasta ar fi înțeles sensul rugăciunilor și l-ar fi păstrat.
Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca..

Singura limită este că vindecă numai pe cei credincioși.

"Apa "distinge" nivelul de credință al oamenilor.", spune A. Malenkovskaia. Atunci când un preot sfințește apa, densitatea optică este de 2,5 ori mai mare, atunci când sfințirea este efectuată de o persoană credincioasă laică, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat și necredincios, fără cruce la gât, schimbările au fost nesemnificative.

Tradus din rusă în engleză de Julia Bulighina. Trad. Din engleză în română Cristina M. C1999-2009 "Pravda Ru"


De fapt, după cum se va vedea, au fost capabili să măsoare unele efecte, dovedind cu mijloacele științifice actuale ceea ce Sfinții Părinți știu, prin experință, de 2000 de ani, dar "mecanismul" , fiind divin, nu poate fi explicat în termeni omenești.

Această putere vindecătoare pe plan fizic, moral și spiritual a rugăciunii Tatăl Nostru și a rugăciunii, în general, spusă cu credință, am vazut-o cu ochii mei în programul 12 Pași pentru Alcoolici Anonimi și Al-Anon (pentru familii afectate de alcoolism).
Oameni care erau la un pas de moarte sau pacienți în spitale de boli mentale au suferit transformări miraculoase. Nu numai că le-a dispărut obsesia alcoolului, dar au ajuns să aibă o sănătate perfectă. Pentru a-și menține această stare, continuă să se roage, să practice cei 12 Pași și să se abțină de la orice substanță cu prorpietăți psihotrope, inclusiv uneori anestezia la dentist. Părintele Ortodox Melethios Weber, în cartea sa
"Doisprezece Pași de Transformare" (Twelve Steps of Transformation) explică bazele ortodoxe ale programului, care are efecte pozitive și asupra neortodocșilor, cu condiția să aibă credință în Dumnezeu.(N. T.)

Am deosebita rugăminte la dumneavoastră, să multiplicați prezenta și să o oferiți cunoscuților și chiar necunoscuților.

Sa fie azi pace inlauntru tau. Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti. Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date, si da in continuare altora dragostea pe care o primesti. Fii multumit(a) de felul in care esti tu, asa cum esti. Lasa aceasta intelepciune sa patrunda adinc, pana in maduva oaselor si daruieste sufletului tau cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi. Asta exista pentru noi toti."
avatar
Dr John
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2136
Puncte : 38834
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Puterea rugaciunii :: Commentaires

avatar

Message le Mar Avr 30, 2013 7:53 am par Marta

Domnule doctor aveti dreptate . Am citit un studiu despre puterea credintei aici :
pacienții mai credincioși aveau rezultate mai bune în urma tratamentelor, simțindu-se mai bine cu propria persoană și suferind mai puțin de depresii și stări de anxietate", a precizat Rosmarin pentru LiveScience, scrie Agerpres.

În cadrul studiului au fost monitorizați 159 de pacienți din cadrul programului Behavioral Health Partial Hospital desfășurat la spitalul McLean din Belmont, Massachusetts. Acești pacienți primeau tratament pentru diferite afecțiuni de ordin psihiatric, printre care și depresia și anxietatea, iar durata medie în care au participat la acest program a fost de 2 săptămâni.

Rezultatele acestui studiu nu pot demonstra însă explicit o relație de cauză - efect între credință și eficiența tratamentelor psihiatrice, ci mai degrabă o tendință, conform autorilor.

Participanții la studiu au fost rugați să-și cuantifice credința în Dumnezeu și așteptările pe care le au cu privire la eficiența tratamentului primit pe o scară cu 5 grade. La începutul și la încheierea programului, cercetătorii au evaluat starea de bine a fiecărui pacient - stare definită prin nivelurile înregistrate de depresie, anxietate și tendințe autodistructive.


Concluzia este că pacienții care au susținut că au mai mult decât "o mică" credință în Dumnezeu aveau o șansă de două ori mai mare de a răspunde pozitiv la tratamentul administrat, conform lui Rosmarin.

"Încrederea în Dumnezeu poate facilita încrederea în tratament. Pacienții care aveau mai multă credință într-o forță superioară, aveau și mai multă credință în efectele tratamentului. Ei au fost de la început optimiști cu privire la tratament și au crezut că îi va ajuta", a subliniat Rosmarin.

Deși noul studiu nu s-a axat în mod specific asupra legăturilor dintre tipul credințelor de ordin spiritual, tipul afecțiunilor psihiatrice și rezultatele tratamentelor, Rosmarin este convins că în terapie un rol important este jucat de credință. Dacă medicii vor înțelege mai bine impactul spiritualității asupra diferitelor tratamente, ar putea fi dezvoltate noi tratamente, mai eficiente, care să răspunde nevoilor pacienților.

Rezultatele acestui studiu au fost publicate pe larg în ultimul număr al revistei Journal of Affective Disorders.

http://www.realitatea.net/pacientii-care-cred-in-dumnezeu-raspund-mai-bine-la-tratamente_1170942.html

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Avr 30, 2013 10:31 pm par Dr Suceveanu

Aia care se roaga sa aiba cat mai multi bani in ce categorie intra !

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum