Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat - Page 6 EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat - Page 6 EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat - Page 6 EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat - Page 6 EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat - Page 6 EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat - Page 6 EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat - Page 6 EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat - Page 6 EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat

Page 6 sur 8 Précédent  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Suivant

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

Partager cet article sur : reddit

O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat :: Commentaires

Korsakov

Message Sam Mai 22, 2010 11:15 am par Korsakov

vstgx a écrit:
Korsakov a écrit:Scarface scrie pe site:
Informarea apei
Se lasa paharul 30-45 minute la
intuneric intr-un dulap. (timpul standard este de 30 de minute, timpul
testat cel mai scurt de pana acum este de 10-15 de minute pentru dilutia
C200

Raspuns :

Conform teoriei dansului aceasta apa din pahar este izolata in Univers, nu are stabilitate si orice informatie ii poate schimba structura informationala .
Dansul nu este insa informat ca apa are stabilitate , altfel nu am putea pastra remediile si acestea si-ar schimba informatia periodic .

Citeste metodologia de preparare a remediilor si iti vei gasi raspunsul .

http://www.ritecare.com/homeopathic/guide_potency.asp

Obiectivarea unui fenomen, a unui concept este obligatoriu in stiinta si nimeni nu poate fi crezut pe cuvant .
Am scris pe forum constatarile mele : apa ce continea remediile avea spectrofotograme diferite .
Apa obisnuita si apa din paharul pe care am scris pe o
hartie lipita de pahar Nux vomica, pe alta am scris Argentum nitricum avea aceasi spectrofotograma .

Va rog sa puneti rezultatele masuratorilor spectrofotometrice la cele doua remedii aici .
Probat at demonstrarum .

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message Sam Mai 22, 2010 11:57 am par Korsakov

scari a écrit:Mintea face pe desteapta atat vreme cat nu sufera trupul. Cand incepe sa doara ceva si nimic nu ajuta atunci mintea ignora toata stiinta si incearca orice numai sa scape de durere. Asa devin multi pacienti cu facultate ciobani cu 2 clase si incearca pana si metoda asta pe care nu si-o pot explica in nici un chip, dar care totusi functioneaza. Ce nu te invata mintea te invata foarte des suferinta.

La asa raspuns academic, voi incerca sa va evit, nu imi place sa ma cobor la acest nivel .

vstgx

Message Sam Mai 22, 2010 12:03 pm par vstgx

Korsakov a écrit:
scari a écrit:Mintea face pe desteapta atat vreme cat nu sufera trupul. Cand incepe sa doara ceva si nimic nu ajuta atunci mintea ignora toata stiinta si incearca orice numai sa scape de durere. Asa devin multi pacienti cu facultate ciobani cu 2 clase si incearca pana si metoda asta pe care nu si-o pot explica in nici un chip, dar care totusi functioneaza. Ce nu te invata mintea te invata foarte des suferinta.

La asa raspuns academic, voi incerca sa va evit, nu imi place sa ma cobor la acest nivel .

Si eu .
Tine de educatie .
Cand ajung la serviciu va trimit sau postez masuratorile .

Admin

Message Sam Mai 22, 2010 1:57 pm par Admin

scari a écrit:Mintea face pe desteapta atat vreme cat nu sufera trupul. Cand incepe sa doara ceva si nimic nu ajuta atunci mintea ignora toata stiinta si incearca orice numai sa scape de durere. .........................................................................................., dar care totusi functioneaza. Ce nu te invata mintea te invata foarte des suferinta.

Modif Admin

Abtineti-va .
Cititi regulamentul si nu ma mai obligati sa sterg postari .
Valabil si pentru altii ce fac glume nesarate .
Este permis doar dialogul civilizat si daca nu vreti sa raspundeti, nimeni nu va obliga sa o faceti .
Fiecare are dreptul la propria sa opinie, cu sau fara argumente stiintifice .

Admin

Message Sam Mai 22, 2010 2:01 pm par Admin

[quote="Korsakov"]

AVERTIZARE PENTRU KORSAKOV

Nu te obliga nimeni sa te cobori, poti discuta cu cine consideri ca merita atentia ta, dar aerul de tau superioritate nu face dovada intelepciunii sau modestiei .
Dansul a avut doar o propunere, ca este probata sau nu stiintific, asta este o alta discutie .

Dansul cerut doar probarea clinica .
Ai deocamdata un avertisment .

Korsakov

Message Sam Mai 22, 2010 7:34 pm par Korsakov

[quote="Admin"]
Korsakov a écrit:

AVERTIZARE PENTRU KORSAKOV

Nu te obliga nimeni sa te cobori, poti discuta cu cine consideri ca merita atentia ta, dar aerul de tau superioritate nu face dovada intelepciunii sau modestiei .
Dansul a avut doar o propunere, ca este probata sau nu stiintific, asta este o alta discutie .

Dansul cerut doar probarea clinica .
Ai deocamdata un avertisment .

Mda !
Ar trebui facute doua sectiuni : una pentru medicii homeopati in care sa poata posta doar medicii cunoscatori ai homeopatiei stiintifice si alta pentru persoanele interesate de homeopatie .

E o propunere .

Marta

Message Sam Mai 22, 2010 9:08 pm par Marta

Nu e distanta prea mare intre medic si pacient ?
Si noi vrem respect domnule Korsakov .

Korsakov

Message Sam Mai 22, 2010 9:29 pm par Korsakov

Marta a écrit:Nu e distanta prea mare intre medic si pacient ?
Si noi vrem respect domnule Korsakov .

Nu are nici o legatura consultatia medicala si responsabilitatea medicului cu subiectul fantasmagoric scris de scari .

Message Sam Mai 22, 2010 9:53 pm par Myka

Buna seara...Domnule Korsakov..orice discutie trebuie sa fie constructiva, mai ales cand este in interesul celor suferinzi.Exista oameni care au capacitati mari , de vindecatori.Nu spun ca domnul Scari ar fi unul dintre acestia, ...dar poate ca este..Sa lasam parerile sa curga si poate fiecare dintre noi va avea de castigat.Desi poate fi greu de crezut, acum cca 15 ani , am fost cu fratele meu la Valeriu Popa.Pentru mine , nu pentru fratele meu.Acel om , l-a prins pe fratele meu de degetul mic, l-a privit in ochi si i-a spus.."dumneata vei avea probleme cu plamanul, dar nu-ti dau tratamnet pentru ca nu crezi , si nu-l vei urma"..Fratele meu acum are carcinom microcelular.

Korsakov

Message Sam Mai 22, 2010 10:07 pm par Korsakov

Myka a écrit:Buna seara...Domnule Korsakov..orice discutie trebuie sa fie constructiva, mai ales cand este in interesul celor suferinzi.Exista oameni care au capacitati mari , de vindecatori.Nu spun ca domnul Scari ar fi unul dintre acestia, ...dar poate ca este..Sa lasam parerile sa curga si poate fiecare dintre noi va avea de castigat.Desi poate fi greu de crezut, acum cca 15 ani , am fost cu fratele meu la Valeriu Popa.Pentru mine , nu pentru fratele meu.Acel om , l-a prins pe fratele meu de degetul mic, l-a privit in ochi si i-a spus.."dumneata vei avea probleme cu plamanul, dar nu-ti dau tratamnet pentru ca nu crezi , si nu-l vei urma"..Fratele meu acum are carcinom microcelular.

De aceea trebuia administratorul acestui forum sa faca doua sectiuni .
Unii sunt amatori, precum acest scari si altii sunt medici profesionisti .
Daca vrei sa iti vindeci fratele de carcinom microcelular foloseste Carcinosinum pulmon LM 1 sau LM 3 , luat la 3 ore si organismul va elimina tumora .
Simplu .

Message Sam Mai 22, 2010 10:12 pm par Myka

Da..dar are si metastaze hepatice si osoase...Ce sfat imi dati in acest caz???

Korsakov

Message Sam Mai 22, 2010 10:17 pm par Korsakov

Myka a écrit:Da..dar are si metastaze hepatice si osoase...Ce sfat imi dati in acest caz???

Unul singur : dilutie de CH 30 din celule tumorale pulmonare la 3 ore .
De aici a plecat procesul primar .

Message Sam Mai 22, 2010 11:12 pm par Myka

Ce sa mai zic?!Totul pare atat de simplu...Si se va vindeca definitiv???Imi permit sa va sugerez sa mergeti pe la Institutul de Oncologie..Macar pentru copilasii aia , de care mi se rupe inima cand ii vad fara par pe cap , jucandu-se pe acolo..Nu mai zic de sutele de pacienti care ar da orice sa fie vindecati.

Geta

Message Mar Juin 01, 2010 2:12 pm par Geta

Domnule scari eu as vrea sa slabesc, ce sa scriu pe pahar ?
Imi place cum scriti, simplu nu cu termeni de medicina din care nu inteleg nimic .

Geta

Message Mar Juin 01, 2010 4:45 pm par Geta

[quote="scari"]Buna Geta, ca sa poti sa scri ceva pe pahar trebuie sa fi completat mai inainte o anamneza cu cateva sute de intreabari...
Ce intrebari ?

Geta

Message Mar Juin 01, 2010 5:55 pm par Geta

scari a écrit:Geta, sti ce este homeopatia si cum se gaseste remediul, daca tot sezi pe acest forum ? Cand mergi la doctor ti se pun intrebari sau ti se dau medicamente fara nici o intrebare ?

Stiu dar as vrea sa stiu ce intrebari trebuie pentru slabit .

Geta

Message Mar Juin 01, 2010 6:20 pm par Geta

scari a écrit:Nu exista "intrebari pt. slabit" ci numai intrebari. Dar nu cred ca te poate ajuta cineva cu o astfel de motivatie. Asa ca mai bine uitam anamneza si stai cum esti. Grasa si frumoasa. :-)

Putin grasuta, nu imi plac dulciurile, doar carnea de porc . Nu mananc deloc , dar nu pot scapa de greutate . Cam 30 40 kilograme daca as da jos . Sufar si de constipatie, pielea e uscata . Nu pot bea apa rece ca ma doare in gat . Sunt foarte emotiva . Am fost frumoasa dar cu grasimea asta .
Multumesc , aici nu ma baga in seama nimeni

Geta

Message Mar Juin 01, 2010 6:37 pm par Geta

Am uitat : imi cade parul si am noduli pe tiroida . Imi vine ciclul aiurea (38 ani ) si am mari dureri de burta inainte cand mi se umfla si sanii de zici ca sunt baloane . Ma dor si genunchii, spatele . Doctorii astia imi zic ca ma doare findca sunt grasa ( dar ei cum sunt ? )
Acum plec sa imi cumpar niste lapte, branza de la magazin, nu am calciu deloc si medicul mi-a zis sa beau lapte . Cred ca v-am plictisit .
Cu drag
Geta

Message  par Contenu sponsorisé

Page 6 sur 8 Précédent  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Suivant