Translate
Derniers sujets
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse :: COSUL DE GUNOI
Page 8 sur 8
Page 8 sur 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat :: Commentaires
Buna seara..Nimic nu este intamplator, in viata.Oamenii se intalnesc pentru ca asa trebuie sa fie.Fiecare de invatat lectia lui si fiecaruia i se da atat cat poate duce.Si dupa parerea mea , multi oameni merita , dar numai Dumnezeu decide...Apropos de povestea lui Iov..
Si ce iti faci griji ca nu o sa mai gasesti creioane in librarie ?
Dr Tanase a écrit:Stai linistit Ioane, am pacienta librareasa . Iti iau tie unul albastru, lui Getuta unul cu capul rosu si lui Scari unul violet .
Glume nesarate
Ca tot vorbeam azi de lup... Buna seara, domnule doctor Tanase..
Cred ca mai potrivit pentru tine ar fi Whiskiul in loc de apa sarata .
Mai bine imi strici mie forumul nu ?
Cine nu te cunoaste crede ca esti badaran .
PS : ti-ai cumparat jeepanul cu talonul de pensie ?
Aha...M-ati convins..Nu ma voi opera niciodata la dumneavoastra..Nu de altceva dar nu vreau sa planga ai mei in fatza televizorului.. Va doresc odihna placuta , amandurora...Noapte buna.
Pai daca ma vede cineva cum rad singura, ce impresie fac, a???Daca e pe bune , le adun si eu de la mama...Dr.Ioan a écrit:Cine nu te cunoaste crede ca esti badaran .
Myka a écrit:Pai daca ma vede cineva cum rad singura, ce impresie fac, a???Daca e pe bune , le adun si eu de la mama...Dr.Ioan a écrit:Cine nu te cunoaste crede ca esti badaran .
Zi Tanase si .....
La o pacienta cu litiaza biliara ce a operat-o, i-a zis dupa ce s-a trezit din anestezie ca i-a spus ca i-a scos rinichiul, de a umblat femeia ca nebuna sa isi faca tomografii sa vada ce rinichi i-a scos .
Si acum banuiesta ca medicii o mint ca sa il acopere pe Tanase .
A ramas stressata rau .
Nu e de joaca cu glumele lui si daca va povestesc si alte bazaconii ale lui Pacala ....
Dernière édition par Dr.Ioan le Mer Juin 02, 2010 4:07 pm, édité 1 fois
Dr.Ioan a écrit:Myka a écrit:Pai daca ma vede cineva cum rad singura, ce impresie fac, a???Daca e pe bune , le adun si eu de la mama...Dr.Ioan a écrit:Cine nu te cunoaste crede ca esti badaran .
Zi Tanase si .....
La o pacienta cu litiaza biliara ce a operat-o, i-a zis dupa ce s-a trezit din anestezie ca i-a spus ca i-a scos rinichiul, de a umblat femeia ca nebuna sa isi faca tomografii sa vada ce rinichi i-a scos .
Si acum banuiesc ca medicii o mint ca sa il acopere pe Tanase .
A ramas stressata rau .
Nu e de joaca cu glumele lui si daca va povestesc si alte bazaconii ale lui Pacala ....
Ati fost colegi ?
[quote="scari"]Hm,
Domnule Scari, fi-ti si dumneavoastra mai destins..Ce-ar fi viata asta si fara un zambet , sau un hohot de ras...?!Stati linistit ca la discutii serioase totul devine serios...Dar printe atatea probleme e bine sa mai strecuram si cate o glumitza.Sanatate , domnule Scari..
P.S...Asta cu rinichiul e tare de tot.
Domnule Scari, fi-ti si dumneavoastra mai destins..Ce-ar fi viata asta si fara un zambet , sau un hohot de ras...?!Stati linistit ca la discutii serioase totul devine serios...Dar printe atatea probleme e bine sa mai strecuram si cate o glumitza.Sanatate , domnule Scari..
P.S...Asta cu rinichiul e tare de tot.
Dr Tanase a écrit:Si eu ma culc .
Stiam Myki ca tu nu te operzi la chirurg, tu te operezi homeopatic .
Tanase
Suntem colegi, prieteni dar putina decenta nu strica .
Voi face un thread ptr glume unde sa postezi tu sau alti .
Da
Text sters de Admin
Puteti da report ( sesizare la admin )
D-vs si Tanase primiti ban 3 zile .
Excludere pana in data de 6 iunie 2010 .
Motivul : limbaj necorespunzator .
La a doua abatere veti fi esclusi definitiv .
Puteti da report ( sesizare la admin )
D-vs si Tanase primiti ban 3 zile .
Excludere pana in data de 6 iunie 2010 .
Motivul : limbaj necorespunzator .
La a doua abatere veti fi esclusi definitiv .
eu il stimez si il respec pe scari , am reusit sa ma tratez cu ajutorul lui ! el este chiar foarte serios in ce face si o face cu toata daruirea . multumesc lui dumnezeu ca l-am intalnit . eram pe un forum medical cautand un raspuns la o problema stomatologica ,pe care nu l-am gasit . si asa am dat de scarface ., mi-a atras atentia prin seriozitatea cu care trata orice subiect si dorinta lui de a face bine chiar si neconditionat fiind de partea materiala . asa am ajuns sa-mi completez anameza.
renuntand la tratamentul alopat si mergand pe remediile date de el , cu toate ca nu stiam nimic despre homeopatie am avut increderea sa merg pe mana lui . e un om de toata isprava ! cu respect , o seara buna!
am pleca, e tarziu .
renuntand la tratamentul alopat si mergand pe remediile date de el , cu toate ca nu stiam nimic despre homeopatie am avut increderea sa merg pe mana lui . e un om de toata isprava ! cu respect , o seara buna!
am pleca, e tarziu .
Loret si aici a fost respectat, chiar rasfatat, insa acest personaj, probabil alcoolic, a inceput sa jigneasca atat medicii, cat si pacientii si desi a fost avertizat de nenumarate ori sa se poarte civilizat, el a continuat .
Cred ca aici i s-a tolerat prea mult . Oricum nu mai conteaza, a fost eliminat si uite acum e liniste pe forum .
Cred ca aici i s-a tolerat prea mult . Oricum nu mai conteaza, a fost eliminat si uite acum e liniste pe forum .
Vstgx si Loret, aveti avertisment - 2 puncte penalizare.
V-am spus sa postati intrebari doar despre medicina .
Nu va potoliti ?
https://acpunctura.forumgratuit.ro/intrebari-sugestii-lista-useri-banati-arhiva-f4/lista-useri-puncte-penalizare-t625.htm#3624
V-am spus sa postati intrebari doar despre medicina .
Nu va potoliti ?
https://acpunctura.forumgratuit.ro/intrebari-sugestii-lista-useri-banati-arhiva-f4/lista-useri-puncte-penalizare-t625.htm#3624