Translate
Derniers sujets
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse :: COSUL DE GUNOI
Page 2 sur 8
Page 2 sur 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
O metoda simpla de a fabrica copii functionale la la orice remediu homeopat :: Commentaires
Domnule Scari, doresc sa va adresez si eu o intrebare ..simpla , oarecum.Daca in apa pot fi impregnate absolut orice fel de informatii benefice, de ce poate vindeca cancerul , batand din palme???Repet..nu sunt o cunoscatoare in ale homeopatiei , sau in ale medicinei, dar ..zic eu ca , ca si un muritor de rand , am si eu dreptul la informare.Dupa ceea ce spuneti dumneavoastra, apa nu stie sa preia mai mult decat a descoperit omul prin studii asidue.Dar daca eu pun o eticheta pe pahar si scriu.." remediu pentru vindecarea cancerului" , apa va face asta???Daca apa are puterea de a "auzi" ceea ce eu imi doresc din tot sufletul , de ce nu face face si asta???Uite , eu va dau in caz la dispozitie si daca reusiti sa-l rezolvati , ma duc personal la domnul doctor Dumitrescu si ii spun..." mai studiaza , doctore...esti depasit"
Myka a écrit:Domnule Scari, doresc sa va adresez si eu o intrebare ..simpla , oarecum.Daca in apa pot fi impregnate absolut orice fel de informatii benefice, de ce poate vindeca cancerul , batand din palme???Repet..nu sunt o cunoscatoare in ale homeopatiei , sau in ale medicinei, dar ..zic eu ca , ca si un muritor de rand , am si eu dreptul la informare.Dupa ceea ce spuneti dumneavoastra, apa nu stie sa preia mai mult decat a descoperit omul prin studii asidue.Dar daca eu pun o eticheta pe pahar si scriu.." remediu pentru vindecarea cancerului" , apa va face asta???Daca apa are puterea de a "auzi" ceea ce eu imi doresc din tot sufletul , de ce nu face face si asta???Uite , eu va dau in caz la dispozitie si daca reusiti sa-l rezolvati , ma duc personal la domnul doctor Dumitrescu si ii spun..." mai studiaza , doctore...esti depasit"
Da sunt si eu curios sa vad rezultatele .
Nu cred ca domnul doctor Dumitrescu respinge ideiile domnului Sterian .
La cursuri tot timpul dansul ne spunea sa fim " open mind " , adica cu mintea deschisa si sa nu avem prejudecati .
Ne povestea de experientele dansului facute cu fizicianul institutului .
Astept cu interes rezultatele .
Chiar dumneata ai scris :
"metoda mai greu de crezut chiar pentru cel mai deschis medic homeopat "
Nu trebuie sa te superi . E vorba totusi de responsabilitatea medicului curant .
"metoda mai greu de crezut chiar pentru cel mai deschis medic homeopat "
Nu trebuie sa te superi . E vorba totusi de responsabilitatea medicului curant .
Traducere Google
Problema castan numai stiu de este "hemoragie" în cazul în copac îşi pierde seva prin fisuri în scoarţă. Acest copac ar putea fi un hibrid - în măsura în care ştiu că nu există castane hibrid.
Dacă este un vierme ", este, probabil, o omidă care trăieşte sub scoarţă şi se numeşte un burghiu. Thuja va face mult pentru asta. potenţa 6X, 10 picaturi pe un litru, 50 succussions şi se dizolvă în 20 litri litri.
Domnul Kaviraj v-a recomandat Thuya D6 .
Ati folosit Thuya remediu homeopatic sau ati scris pe hartie ?
La paraziti ati folosit aceasi metoda ?
De exemplu scriu Toxocara D 6 si pacientul scapa de parazit ?
Problema castan numai stiu de este "hemoragie" în cazul în copac îşi pierde seva prin fisuri în scoarţă. Acest copac ar putea fi un hibrid - în măsura în care ştiu că nu există castane hibrid.
Dacă este un vierme ", este, probabil, o omidă care trăieşte sub scoarţă şi se numeşte un burghiu. Thuja va face mult pentru asta. potenţa 6X, 10 picaturi pe un litru, 50 succussions şi se dizolvă în 20 litri litri.
Domnul Kaviraj v-a recomandat Thuya D6 .
Ati folosit Thuya remediu homeopatic sau ati scris pe hartie ?
La paraziti ati folosit aceasi metoda ?
De exemplu scriu Toxocara D 6 si pacientul scapa de parazit ?
Link
Link sters admin
Link sters admin
Intervin si eu in discutie desi nu am experienta unui medic homeopat, am citit doar pentru cultura mea generala . Pe acest am gasit informatii ce mi-au fost utile si nu mi s-a parut un forum neserios .
Spuneti ca scriind pe o hartie numele unui medicament homeopat acesta isi face efectul ca si cum am folosii remediul .
Adica orice informatie din mediu isi pune amprenta asupra structurii apei .
Ca electronist am studiat si aprofundat efectele frecventelor asupra biologicului, efectuand spectrofotometrie ca metoda .
Am gasit la apa ce continea remediile, spectrofotograme diferite .
Citind in aceste zile ce ati scris aici am fost curios sa vad daca exista diferente intre apa obisnuita si apa din paharul pe care am scris pe o hartie lipita de pahar Nux vomica, pe alta am scris Argentum nitricum .
Rezultatul : nici o diferenta .
Ce aveti de zis ?
Spuneti ca scriind pe o hartie numele unui medicament homeopat acesta isi face efectul ca si cum am folosii remediul .
Ca electronist am studiat si aprofundat efectele frecventelor asupra biologicului, efectuand spectrofotometrie ca metoda .
Citind in aceste zile ce ati scris aici am fost curios sa vad daca exista diferente intre apa obisnuita si apa din paharul pe care am scris pe o hartie lipita de pahar Nux vomica, pe alta am scris Argentum nitricum .
Ce aveti de zis ?
..Si dintro data s-a facut liniste...Domnule Scari, la postarea anterioara, chiar nu am glumit.Si intrebarile mele mi se par mai mult decat pertinente.Oricat de blonda as fi , zic ca am inteles bine ...Apa preia informatia...Pai lamuriti-ma si pe mine de ce preia numai anumite informatii???Pai daca stie sa descalceasca denumirile acestea de remedii naturiste, de ce nu preia si gandul meu??Ceea ce vreau eu sa transmit pentru vindecarea unui cancer??Sau raspundeti lui VSTGX...Iata un om care are cunostiintele necesare pentru a va verifica...Domnule , indiferent cat de deschisa as fi catre aceste .."minuni" , parerea mea este ca aceasta metoda functioneaza fix ca si placebo la dureri de cap , masele si alte chestii de genul ...Daca vorbesti unei flori urat, ea se va ofili.Tot ce este materie , reactioneaza intrun fel...Puterea e la Dumnezeu , iar El da din aceasta putere fiecarui om , in parte.In "biblioteca" Lui, intrii .."citesti" numai atat cat poti duce si intelege si descoperi numai atat cat vrea El...
vstgx a écrit:Intervin si eu in discutie desi nu am experienta unui medic homeopat, am citit doar pentru cultura mea generala . Pe acest am gasit informatii ce mi-au fost utile si nu mi s-a parut un forum neserios .
Ce aveti de zis ?
Interesant .
As fi curios sa vad si eu spectrofotogramele . E cea mai solida metoda ce confirma teoria homeopata .
Va astept cu informatii .
S8i inca ceva...Puterea mintii este enorma,cu ea omul face adevaratele minuni.Fratele meu are cancer..Carcinom microcelular.L-am invatat cum sa-si alunge durerea cu puterea mintii ..si reuseste.Cand si cand mai ia cate un tramadol...Dar atat.Mama mea are Alzeheimer..Pana sa se piarda de tot , mental ..cand inca mai puteam avea comunicare, atunci cand acuza dureri de cap , ii dadeam un pahar cu apa , spunandu-i ca acolo am dizolvat un calmant puternic.Ii trecea durerea , pe loc...
Myka a écrit:S8i inca ceva...Puterea mintii este enorma,cu ea omul face adevaratele minuni.Fratele meu are cancer..Carcinom microcelular.L-am invatat cum sa-si alunge durerea cu puterea mintii ..si reuseste.Cand si cand mai ia cate un tramadol...Dar atat.Mama mea are Alzeheimer..Pana sa se piarda de tot , mental ..cand inca mai puteam avea comunicare, atunci cand acuza dureri de cap , ii dadeam un pahar cu apa , spunandu-i ca acolo am dizolvat un calmant puternic.Ii trecea durerea , pe loc...
Este efectul placebo .
De ce nu apelezi la doctorul Dumitrescu ? Stiu ca dansul a avut rezultate in boala canceroasa .
Am apelat deja .Acum il astept sa vina de la munte.Sunt disperata, domnule doctor.Starea lui se degradeaza uimitor de repede.Acum doua zile mergea, acum o zi ,...se tara..acum nu se mai poate nici intoarce in pat.E amortit de la brau , in jos.Are metaztaze ...
Myka a écrit:Am apelat deja .Acum il astept sa vina de la munte.Sunt disperata, domnule doctor.Starea lui se degradeaza uimitor de repede.Acum doua zile mergea, acum o zi ,...se tara..acum nu se mai poate nici intoarce in pat.E amortit de la brau , in jos.Are metaztaze ...
Imi pare rau . E o drama pentru familie .
Nu stiu ca sa iti spun ce sa ii dai, nu am experienta la cancere .
De aceea sunt atat de inversunata ...Are doar 42 de ani..Si nu pot crede ca in astfel de cazuri pot exista ..."metode simple".De-a lungul anilor , minti luminate si-au dedicat viata studiului , pentru a gasi medicamentul, in vindecarea acestei maladii nenorocite si din pacate inca nu s-a gasit si iata ca apar metode simple, dintro data.Nimic nu e simplu.Daca as stii ca apa poate face minuni , m-as duce si as vorbi cu apa marilor, a oceanelor, pentru fratele meu.Acum vorbesc cu Dumnezeu si cu cei pe care El ii scoate in calea mea.Si triez...Va multumesc ca m-ati ascultat.Chiar simteam nevoia sa ma descarc.Sa aveti o zi frumoasa ...
Myka a écrit:De aceea sunt atat de inversunata ...Are doar 42 de ani..Si nu pot crede ca in astfel de cazuri pot exista ..."metode simple".De-a lungul anilor , minti luminate si-au dedicat viata studiului , pentru a gasi medicamentul, in vindecarea acestei maladii nenorocite si din pacate inca nu s-a gasit si iata ca apar metode simple, dintro data.Nimic nu e simplu.Daca as stii ca apa poate face minuni , m-as duce si as vorbi cu apa marilor, a oceanelor, pentru fratele meu.Acum vorbesc cu Dumnezeu si cu cei pe care El ii scoate in calea mea.Si triez...Va multumesc ca m-ati ascultat.Chiar simteam nevoia sa ma descarc.Sa aveti o zi frumoasa ...
Sunt alaturi de tine si as vrea din suflet sa te pot ajuta .
Ce stiu eu, este ca Bonefosul ajuta in liza osoasa cancerinica .
Se consuma cu multe ceaiuri diuretice pentru a asigura clearanceul renal .
Myka si eu am avut asemenea probleme in familie .
Multumesc lui Dumnezeu ca au trecut .
Link sters admin
Link sters admin
[quote="vstgx"]Myka si eu am avut asemenea probleme in familie .
Link sters admin
Sigur e o problema de imunitate scazuta in cancer .
Nu stiu daca metoda se aplica in Link sters admin
Romania .
Link sters admin
Sigur e o problema de imunitate scazuta in cancer .
Nu stiu daca metoda se aplica in Link sters admin
Romania .
Nu sunt medic, dar am respectat procedura inclusiv am scris dilutia CH 5 , respectiv CH 200 .
Daca la medicamentele homeopate spectrofotogramele sunt diferite si in cazul metodei D-vs sunt la fel - adica nu s-a modificat nimic, probabil ca este altceva .
Nu ma pricep la eteric, incerc doar sa inteleg fenomenul .
Daca este asa cum sustineti si are efect nu pot decat sa va felicit, asta bineinteles dupa ce rezolvati cazul descris de Myka .
Dernière édition par vstgx le Dim Mai 09, 2010 2:32 pm, édité 1 fois
Daca la medicamentele homeopate spectrofotogramele sunt diferite si in cazul metodei D-vs sunt la fel - adica nu s-a modificat nimic, probabil ca este altceva .
Nu ma pricep la eteric, incerc doar sa inteleg fenomenul .
Daca este asa cum sustineti si are efect nu pot decat sa va felicit, asta bineinteles dupa ce rezolvati cazul descris de Myka .
Dernière édition par vstgx le Dim Mai 09, 2010 2:32 pm, édité 1 fois
Subscriu la propunerea lui vstgx .
scari a écrit:Nu inteleg la care caz va referiti si ce are deaface Myka cu ceea ce spun eu ?
Am inteles ca o ruda a lui Myka are cancer cu metastaze oasoase si ma gandeam ca am ocazia sa va felicit daca il puteti ajuta vindecand acel pacient .
vstgx a écrit:scari a écrit:Nu inteleg la care caz va referiti si ce are deaface Myka cu ceea ce spun eu ?
Am inteles ca o ruda a lui Myka are cancer cu metastaze oasoase si ma gandeam ca am ocazia sa va felicit daca il puteti ajuta vindecand acel pacient .
Poate cu alta ocazie vstgx .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:vstgx a écrit:scari a écrit:Nu inteleg la care caz va referiti si ce are deaface Myka cu ceea ce spun eu ?
Poate cu alta ocazie vstgx .
Nu eu ii ceream la modul serios sa il ajute pe Myke .
Cine stie !