Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Ecologie alimentara EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Ecologie alimentara EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Ecologie alimentara EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Ecologie alimentara EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Ecologie alimentara EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Ecologie alimentara EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Ecologie alimentara EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Ecologie alimentara EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

La date/heure actuelle est Mar Nov 05, 2024 4:56 pm

Ecologie alimentara

  • Sujets
  • 18032011
    Autorităţile depistează în laboratoarele româneşti aproape 350 de substanţe toxice care apar în alimente. În realitate, toxinele pe care le consumăm vrând-nevrând în fiecare zi sunt de ordinul sutelor de mii...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 476
  • 04032011
    apa pe care o băuseră era infestată cu bacterii fecale, bacterii coliforme şi clor rezidual. Medicii veterinari spun că o astfel de contaminare este extrem de periculoasă pentru organismul uman, mai ales pe fondul unor alte afecţiuni. „Am luat legătura cu producătorul şi se va efectua încă o serie de analize, pe apă din acelaşi lot. Dacă analizele vor avea aceleaşi rezultate se va dispune retragerea de pe piaţă a lotului incriminat“, a explicat Dorin Enache, directorul DSV Braşov.
    Sursa adevarul.ro/locale/brasov
    Link sters
    Admin

    Asta e ceea ce bem si platim...

    par vstgx - Commentaires: 2 - Vues: 1140
  • 27022011
    Pe posturile TV se spune despre modul de coacere a bananelor cu etilena, dar nu se spune nimic despre cum ajung bananele verzi in Romania dupa 2-3 sapatamani de transport, depozitare in port Constanta, vama, etc .

    Ce se stie despre praful de clorura mercurica cu care sunt stropite bananele, portocalele ca sa ramana verzi in cele 2-3 saptamani ?

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 587
  • 21022011
    Am gasit aici informatii care cred ca sunt utile
    plicarea legislatiei privitoare la produsele naturale si suplimente NU inseamna interzicerea acestora sau conditionarea comercializarii si/sau achizitionarii lor prin retete medicale.

    2. Respectivele prevederi inseamna, mai ales, ca aceste produse nu mai pot fi etichetate, (si comercializate), drept produse care au efecte benefice pentru sanatate sau care trateaza boli. Exemplu: ceaiul de musetel, sa zicem, va fi comercializat in continuare, insa conform legislatiei europene si interpretarilor ce i s-au dat pana acum, nu este cert...

    par vstgx - Commentaires: 7 - Vues: 564
  • 21022011
    Marca celebra de orez Wuchang a fost si ea contrafacuta in spatele usilor printr-un amestec ce continea foarte putin din orezul celebru. Acest orez avand o aroma specifica, falsificatorii au folosit esenta cu care se stropea preparatul lor. Desi se cultiva anual echivalentul pentru 800.000 pachete orez Wuchang, anual sunt ambalate si scoase la vanzare 10 milioane de pachete purtand marca Wuchang.
    Insa de data asta s-a mers si mai departe...Un oficial de la o asociatie chineza pentru restaurante a spus ca mancand 3 castroane din acest orez echivaleaza cu mancatul unei pungi de plastic.

    par vstgx - Commentaires: 3 - Vues: 444
  • 19022011
    Ce nu trebuie să combini la aceeaşi masă:
    1. Cartofi cu carne (carne roşie, carne de pasăre, peşte)
    Carnea produce sucuri gastrice acide pentru a fi digerată şi acest lucru se întâmplă foarte lent. În schimb, cartofii produc sucuri gastrice alcaline, sunt digeraţi repede şi necesită enzime diferite. "Dacă veţi consuma aceste alimente împreună veţi provoca o lupta digestivă între enzime concurente. Rezultatul este că mâncarea nu va fi digerată cum trebuie şi de aici gazele, balonarea, arsurile stomacale, durerile de stomac, malabsorbţia, indigestia şi lipsa energiei", aflăm de la nutriţionistul...

    par vstgx - Commentaires: 3 - Vues: 537
  • 15022011
    Emisiune pe TVR 3
    Claudiu Luca- moderator
    Link sters
    Admin

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 422
  • 03022011
    Galben de chinolină - E 104 este des întâlnit în sucuri de grapefruit roşu. Acesta trebuie consumat cu moderaţie, mai ales de copii, deoarece este responsabil de apariţia ADHD -ului. Şi persoanele astmatice trebuie să evite galbenul de chinolină .

     Dioxidul de sulf - E 220 este întâlnit în bere şi vin. Potrivit medicului Mencinicopschi, acest aditiv alimentar provoacă dureri de cap, apariţia senzaţiei de ameţeală şi afecţiuni intestinale.

     Aspartamul - E 951 este un îndulcitor tot mai des folosit în industria alimentară, deoarece acesta oferă alimentelor un gust aparte,...

    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 558
  • 28122009
    Sunt multe aplicatii ale alimentelor . Prefer abordarea din prisma sindroamelor TCM .
    Alimentatie adecvata sindromului ce il pprezinta pacientul .

    par Invité - Commentaires: 31 - Vues: 3932
  • 25012011
    Crescatorii de porci atrag atentia ca este posibil ca in Romania sa fi ajuns carne de porc din Germania contaminata cu dioxina, un produs cancerigen, si cer interzicerea importurilor, potrivit lui Gheorghe Caruz, presedintele patronatului din domeniu, informeaza Mediafax.ro, sursa : Stiri.ROL.ro.

    Autoritatile sanitar veterinare ale statului au obligatia sa verifice aceste produse .
    Ce fac, dorm ?

    par vstgx - Commentaires: 3 - Vues: 441
  • 24012011
    Cerealele integrale reduc radicalii liberi toxici si impiedica caderea parului .
    Alimentul este bogat în nutrienţi cu proprietăţi antioxidante, precum vitamina E şi seleniu, care se găsesc în germenul bobului de grâu .
    Informatie preluata din Gandul.info

    par Mihai - Commentaires: 1 - Vues: 418
  • 07012011
    Comisia Europeană a cerut marţi autorităţilor germane să comunice amploarea contaminării cu dioxină descoperită în crescătorii de păsări şi porci din ţară şi să informeze despre eventuale exporturi efectuate, relatează portalul 7sur7.be, citat de NewsIn.
    Autorităţile germane au anunţat marţi suspendarea livrărilor de ouă şi carne de la 1.000 de crescătorii de pui, curci şi porci în urma depistării unei contaminări cu dioxină.

    Cumva importam si noi porci, pasari, oua din Germania ?

    par vstgx - Commentaires: 2 - Vues: 416
  • 07012011
    Germania, Olanda, Anglia
    Produse sunt vizate: maioneza, produse de patiserie, sampoane etc

    Sursa stiri.rol

    Nu tot ce vine din afara e bun .
    Atentie si la produsele bio .

    par vstgx - Commentaires: 3 - Vues: 465
  • 25092010
    Bomba" ultimului congres mondial al cancerului tinut la Paris a fost victoria morcovului si a rubedeniilor lui impotriva bolilor oncologice. Fructele si legumele au triumfat. Un studiu mamut, intins pe o durata de 35 de ani si efectuat pe 500.000 de subiecti, a dovedit fara drept de apel ca alimentatia vegetariana reduce drastic aparitia cancerului. Practicantii terapiilor naturiste au avut dreptate.. Cand Dumnezeu a lasat boala a lasat si leacurile care o pot vindeca.

    "De necrezut", a exclamat profesorul francez Michel Boiron, presedintele fondator al congresului international...

    par Rely - Commentaires: 14 - Vues: 1506
  • 04012011
    Britanicii vor fi incurajaţi să ducă un stil de viaţă mai sănătos, printr-o iniţiativă guvernamentală sponsorizată de mari companii ce vor distribui tichete de reduceri la produse alimentare, echipamente sportive sau cluburi de gimnastică şi piscine. Cele cinci milioane de tichete de cate 50 de lire sterline, cu o valoare totală de 250 milioane de lire, vor oferi reduceri la alimente, precum iaurturi cu conţinut scăzut de grăsime, orez integral, legume congelate, fructe, bere fără alcool. Tichetele vor da dreptul la reduceri la produsele alimentare ale unor companii precum Kellogg, Unilever, Nestle,...

    par vstgx - Commentaires: 5 - Vues: 453
  • 28122010
    Ce alimente sunt utile in osteoporoza ?

    par Stroe - Commentaires: 0 - Vues: 587
  • 20122010
    Luptă pe toate fronturile: „Codex Alimentarius“ a pus pe jar medicina alternativă, prin încercarea de a restrânge disponibilitatea produselor naturale pe piaţa românească. Armenean Mircea Viorel, bioterapeut bistriţean, înscris în asociaţa internaţională de profil, a depus a 17.800-a petiţie la Guvernul României pentru ca acest proiect să nu fie aplicat. Unul din cei mai mari producători de produse naturale, regăsite şi în magazinele de profil bistriţene s-a alăturat „protestului“ de a nu lăsa „mafia“ chimicalelor să înăbuşe tradiţia românească

    Consumatorii...

    par vstgx - Commentaires: 2 - Vues: 470
  • 07122010
     
    Romanii in postura de cobai-testarea fungicidului initium
    "Suntem cobaii lumii! Spune chiar ministrul agriculturii: vom încerca pe pielea noastră strugurii otrăviţi cu substanţa toxică "initium", iar dacă se dovedeşte periculos, fungicidul va fi retras de pe piaţă peste trei ani!A mai apărut o ştire bombă, la scandalul legat de experimentarea unui nou produs chimic în agricultură, deosebit de periculos.România urmează să utilizeze un fungicid care conţine initium, împotriva dăunătorilor culturilor de cartofi, roşii, castraveţi, ceapă şi ai strugurilor.
    Substanţa este deosebit de periculoasă, spun medicii, întrucât se elimină greu din organism.Produsul...

    par vnegraia - Commentaires: 1 - Vues: 494
  • 07122010
    Conform normelor oficiale, prin aditivi alimentari se înţelege orice substanţă care, în mod normal, nu este consumată ca aliment în sine şi care nu este ingredient alimentar caracteristic având sau nu o valoare nutritivă şi prin a
    cărui adăugare intenţionată la produsele alimentare în scopuri tehnologice, în decursul procesului de fabricare, prelucrare, preparare, tratament şi ambalare a unor asemenea produse alimentare devine o componentă a lor.
    In listele internaţionale (ca şi în cea naţională), aditivii sunt clasificaţi în 25 de categorii şi numerotaţi specific:
    coloranţi - pentru...

    par vstgx - Commentaires: 20 - Vues: 1087
  • 25092010
    Citiţi cu atenţie informaţiile de pe ambalaje atunci când cumpăraţi produse alimentare! Dacă vă uitaţi doar la tipul raionului din supermarket, vă puteţi alege cu un adevărat cocktail chimic în loc de produse lactate sau de produse din carne. Deşi legea interzice vânzarea înlocuitorilor de produse alimentare de origine animală în spaţiile pentru produse lactate, comercianţii ţin la grămadă brânza şi „specialităţi“ tip brânză. Astfel, cei care nu sunt atenţi pot cumpăra în loc de brânză o specialitate pe bază de uleiuri vegetale cu cazeină şi diverse arome.
    Controalele au scos în...

    par Rely - Commentaires: 2 - Vues: 512
  • 29112010
    Salamul ardelenesc Agra’s este un produs dezechilibrat din punct de vedere nutriţional, cu un exces de lipide de origine animală cu efect aterogen, atenţionează profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare. Mai mult, valoarea biologică a produsului analizat este scăzută de prezenţa aditivilor alimentari. Polifosfaţii E452i şi E452ii dezechilibrează balanţa calciu-fosfor, împiedicând fixarea calciului în oase. În timp, în urma unui consum ridicat poate apărea osteoporoza. Monoglutamatul de sodiu induce sindromul bucătăriei chinezeşti, care se manifestă...

    par vstgx - Commentaires: 2 - Vues: 627
  • 14122010
    Gheorghe Mencinicopschi, profesor doctor, spune ca in prezenta alcoolului aditivii alimentari devin si mai nocivi. De asemenea, alcoolul este greu metabolizat de catre ficat, o cantitate echivalenta a circa 50 g alcool este metabolizata de catre acesta in mai mult de 48 de ore.
    Dupa efectuarea analizei de pe eticheta berii „Klerus Brau” a rezultat ca aceasta nu este recomandata copiilor, femeilor insarcinate si care alapteaza (datorita conservantului pe baza de sulf), cardiovascularilor, celor cu afectiuni hepatice, hipertensivilor, persoanelor cu maladii renale, bolnavilor neuropsihici,...

    par vstgx - Commentaires: 4 - Vues: 579
  • 18122010
    Danone a fost de acord să renunţe la pretenţiile potrivit cărora Activia ajută la eliminarea iregularităţilor digestive şi că produsul său de băut zilnic DanActive (Actimel) îmbunătăţeşte sistemul imunitar, potrivit unui acord încheiat cu agenţia americană de protecţie a consumatorului, Comisia Federală de Comerţ şi procurorii generali din 39 de state.
    Sursa realitatea.net

    Link sters
    Admin

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 491
  • 14122010
    Material primit pe e-mail

    MINI-COMPENDIU despre condimente si mirodenii

    Beneficiile medicale ale condimentelor si mirodeniilor. Condimentele
    sunt utilizate de secole nu numai pentru a da gust si savoare
    mancarurilor ci si pentru proprietatile lor medicinale. Studii
    realizate recent sustin ca mirodeniile promoveaza sanatatea si
    bunastarea organismului printr-o serie de actiuni care inhiba
    dezvoltatea bolilor degenerative.

    Despre condimente si mirodenii se stie ca au un continut mai ridicat
    de antioxidanti in comparatie cu fructele si...

    par Dr Ioan Dumitrescu - Commentaires: 2 - Vues: 468
  • 13122010
    Inspectorii Autorităţii Naţionale pentru protecţia consumatorului au retras de la vânzare numeroase produse bio, pentru care românii plătesc mai mult tocmai pentru că ar fi lipsite de aditivi.

    "Pe etichetă e trecut un anumit ingredient, dar sunt uitate alte igrediente. E vorba şi de produse româneşti şi din afară", spune Constantin Cerbulescu, preşedinte ANPC.
    Sursa Realitatea net.actual

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 435
  • 08122010
    Rompan va propune Ministerului Agriculturii un proiect de lege a pâinii, care să-i oblige pe producători să fabrice pâine doar în condiţii de maximă igienă şi fără coloranţi alimentari, scrie Realitatea.net.

    FARA COLORANTI ALIMENTARI . FARA ADITIVI CRIMINALI .

    O masura excelenta .

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 490
  • 08122010
    Alertă în vămile din România, care fac legătura cu Serbia, din cauza unui focar de pestă porcină cu care vecinii noştri se confruntă. De câteva zile, în Serbia a apărut un focar de pestă porcină, fiind înregistrate cazuri de animale bolnave.
    Sursa Gazeta de Sud

    par vstgx - Commentaires: 4 - Vues: 470
  • 29112010
    Guvernul SUA a anunţat recent că a descoperit o nouă ameninţare la adresa sănătăţii şi securităţii americanilor. Potrivit site-ului wowOwow.com, nu este vorba despre vreo naţiune agresivă sau de o organizaţie teroristă. Vorbim de o clasă de substanţe chimice, responsabilăpentru”îngrăşarea” americanilor. Se numesc “substanţe care distrug sistemul endocrin”, EDC-uri, şi toată lumea le mănâncă, inclusiv românii.
    Sursa .ecomagazin.ro

    Link sters
    Admin

    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 398
  • 29112010
    Valoarea biologică a produsului analizat este scăzută şi de prezenţa aditivilor alimentari, atrage atenţia profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare. Astfel, glicerina, consumată în cantităţi mari, poate provoca dureri de cap, greaţă, sete, hiperglicemie. Propilenglicolul poate produce stări depresive ale sistemului nervos central, este neurotoxic şi cardiotoxic. Sorbatul de potasiu poate duce la apariţia dermatitelor, alergiilor şi distruge vitamina B12. Din cauza compoziţiei, napolitana are o valoare energetică foarte ridicată. În urma analizei...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 429
  • 29112010
    Pe lângă apa şi aroma obţinute în laborator, concentratul citric Cio are în compoziţie şi trei E-uri. Acidul citric şi acidul ascorbic sunt considerate inofensive. Conservantul E211 este unul dintre cei mai controversaţi aditivi alimentari, fiind inclus de majoritatea specialiştilor în categoria celor periculoşi. Prof. dr Gheorghe Mencinicopschi spune că produsul analizat nu aduce beneficiile consumului de lămâie în stare naturală. Mai mult, din cauza benzoatului de sodiu nu este recomandat bolnavilor, copiilor, femeilor însărcinate şi care alăptează.

    Ingrediente
    Apă filtrată şi...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 417
  • 29112010
    La o lectură atentă a etichetei, se remarcă un ingredient cu potenţial cancerigen, conservantul nitrit de sodiu E251. Profesorul doctor Gheor ghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimen tare, se arată nedumerit de pre zenţa acestui aditiv alimentar, mai ales că prin procesul de fabricaţie se asigură un termen de valabilitate lung. Nitri tul de sodiu se mai foloseşte şi pentru a da produselor culoarea roz, iar în acest caz nu era ne voie de un astfel de ar tificiu. Utilizarea lui E251 este cu atât mai curioasă, cu cât are o serie de efecte adverse, unul dintre cele mai periculoase...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 419
  • 29112010
    Pentru ca produsul analizat să aibă o consistenţă potrivită, au fost folosiţi doi gelifianţi – guma xanthan şi guma guar. E415 poate interfera cu absorbţia lipidelor şi a sărurilor minerale, iar E412 poate provoca balonări, greaţă, crampe, astm, alergii şi eczeme. De asemenea, a fost folosit un conservant periculos pentru sănătate, care poate produce mutaţii la nivelul ADN-ului, după cum au arătat studii recente. E316 nu a fost încă evaluat complet, de aceea nu este recomandat pentru consum.
    Cititi si: Prietenii sistemului imunitar
    Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi atrage...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 421
  • 29112010
    Bolile rare fac tot mai multe victime în judeţul Timiş. Deşi se numesc boli rare acestea sunt destul de frecvente în ultima perioadă, dovadă şi faptul că aproape 50.000 de persoane suferă de astfel de afecţiuni. Cazurile apărute în ultimii ani, care i-au lăsat lăsat cu gura căscată chiar şi pe medici, sunt produse, în general, de factorii poluanţi şi de chimicalele din alimente. “Pentru medicii de familie este mai greu de depistat şi de diagnosticat o astfel de boală, pentru că nu au mai avut contact cu aşa ceva. Din cauza factorilor de mediu nocivi apar diverse malformaţii, greu de stabilit...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 428
  • 29112010
    Magazinele sunt pline de produse care conţin glutamat monosodic, un aditiv periculos.
    Spitalele din Romania sunt pline de tineri şi de copii cu boli grave, incurabile. Tot felul de forme de cancer ne macină vieţile şi ne întrebăm de unde aceste maladii. Hai să ne uităm pe etichetele alimentelor şi o să înţelegem ce ne bagă în pământ înainte de vreme…
    Reporterii Libertăţii au dat o tură printr-un hipermarket din Capitală, în căutarea uneia dintre cele mai nocive substanţe care se găseşte în alimente şi despre care se tot vorbeşte în ultimele zile în presă. Este vorba de E 621 –...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 446
  • 29112010
    Ministerul Sanatatii a publicat marti lista alimentelor interzise in scoli - masura prevazuta de Legea 123/2008 -, in aceeasi zi in care Romalimenta, patronatul din industria alimentara, a facut o conferinta de presa in care a subliniat ca aceasta masura nu este suficienta. Potrivit Romalimenta, ministerul ar trebui sa completeze lista respectiva cu una care sa contina produsele recomandate, dar si cu ore de educatie alimentara in care sa li se explice de ce nu este sanatos sa manance anumite alimente.

    Prajiturile, bomboanele, acadelele, pizza, hamburgerii, cartofii prajiti, maioneza,...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 549
  • 10102010
    Marea majoritate a oamenilor din SUA nu doresc alimente modificate genetic .

    Vom realiza eliminarea de OMG-uri în SUA.

    Octombrie este non-OMG Luna, şi aţi primit o mulţime de informaţii importante despre alimente modificate genetic în această săptămână.

    Maine, 10 octombrie (10/10/10) este non-OMG Day, aşa că eu sunt bucuros pentru a aduce înapoi Jeffrey Smith, liderul reale din spatele acestei mişcări de a elimina alimentele modificate genetic de pe piaţa americană, pentru un alt interviu.

    În această lună, organizaţia lui Jeffrey, Institutul pentru Responsabil...

    par vstgx - Commentaires: 4 - Vues: 495
  • 01102010
    Motivul: nu ar exista destule date ştiinţifice care să arate cât de nocive sau cât de bune sunt aceste plante şi cum afectează ele mediul înconjurător. "Autorizarea de către Uniunea Europeană a porumbului modificat genetic (MON 810) s-a efectuat în 1998 fără a evalua riscurile pentru regiunile biogeografice specifice României. În momentul în care s-a derulat procedura de notificare, România nu era stat-membru al UE şi, prin urmare, nu a avut posibilitatea de a solicita informaţii, de a prezenta observaţii sau de a ridica obiecţii în procesul de monitorizare a MON 810. (...) În prezent, există...

    par vstgx - Commentaires: 5 - Vues: 389
  • 01102010
    După aderarea la Uniunea Europeană, în România a fost interzisă cultivarea organismelor modificate genetic. Însă, în 2007 a fost aprobată cultivarea porumbului modificat genetic MON810 la nivel european, creat de compania Monsanto, înainte de efectuarea unor studii de impact asupra mediului. Franţa (2008) şi Germania (2009) au interzis cultura MON810. Alături de ele se regăsesc Ungaria, Luxemburg, Grecia, Austria şi Polonia.

    Studiile privind impactul OMG asupra organismului uman şi a ecosistemului sunt puţine şi se bazează pe date culese într-un interval redus de timp. Conform unor...

    par Marta - Commentaires: 0 - Vues: 442
  • 25092010
    Directorul Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, face dezvăluiri şocante: mulţi producători nu respectă reţeta de fabricaţie a produselor alimentare şi... falsifică mâncarea. În ultima sa carte “Noua ordine alimentară. Şi noi ce mai mâncăm?”, specialistul dezvăluie “şiretlicurile” folosite frecvent în industria alimentară şi care ne pun în pericol sănătatea.

    Laptele poate fi falsificat prin adăugarea de apă, prin extragerea grăsimilor, prin amestecarea celui de vacă cu cel de oaie sau prin adăugarea de conservanţi.

    Carnea...

    par Rely - Commentaires: 1 - Vues: 390
  • 25082010
    Singurul lucru care ar putea justifica o asemenea logică a comportamentului ar putea fi o dovadă indirectă a impactului pe care îl are cumulul de acele substanţe dăunătoare, pe care noi le-am găsit constant în loturile de vin moldovenesc, asupra sănătăţii ...
    Sursa Realitatea.net/extern

    Adica rusii au grija de sanatatea populatiei lor spre deosebire de altii .

    par Korsakov - Commentaires: 9 - Vues: 567
  • 22082010
    Autor: IOANA DAIAN
    CAPSUNE CONTRA CANCERULUI
    Datorita bogatiei de antioxidanti, capsunele ne feresc de boli cardiovasculare, cancere sau probleme care apar din cauza batranetii. Asta ca sa nu mai vorbim de deliciile provocate de unele dintre cele mai rafinate deserturi care se realizeaza din ele.
    Polifenolii si flavonoidele sunt armele cu care capsunele lupta cu unele dintre cele mai grave boli, ajutand organismul sa-si mobilizeze resursele interioare de aparare.
    CONTINUT
    Capsunele reprezinta o excelenta sursa de vitamina C. O portie de 125 g (7 capsune mari) furnizeaza...

    par vstgx - Commentaires: 3 - Vues: 544
  • 07082010
    Studii de caz din SUA

    Exista cinci pasii cheie pentru prelungirea perioadei de valabilitate a carnii de porc, potrivit lui John Brook, Director al Federatiei Americane de Export pentru Europa, Rusia si Orientul Mijlociu. "Pastrarea la o temperatura scazuta, igiena, eliminarea oxigenului din pachet, prevenirea patrunderii din nou a oxigenului in pachet si - la nivel de retail - asigurarea unui mediu care contine cel putin 25% dioxid de carbon".
    Sursa : revista PROGRESIV

    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 402
  • 02082010

    par Dr.Ionescu Sterian - Commentaires: 0 - Vues: 464
  • 27072010
    Si copilul meu a facut diaree cu varsaturi de la o inghetata luata din magazin .
    A trebuit sa ii dau Tetraciclina .

    par Invité - Commentaires: 0 - Vues: 440
  • 26072010
    Incredibil .

    par Invité - Commentaires: 0 - Vues: 490
  • 17072010
    Legea nr. 568/2002 obliga producerea si comercializarea numai a sarii iodate pe teritoriul Romaniei. Guvernul iodeaza obligatoriu 20 de miloane de oameni, insa doar aproximativ 8000 de oameni au nevoie de supliment de iod.
    "Dupa 4 ani de functionare a nefastei H.G. 568/2002 numarul cancerelor tiroidiene s-a dublat, iar numarul hipertiroidiilor a crescut de la 3127 la 6387", declara profesorul dr. Pavel Chirila.
    Toate produsele alimentare procesate din Romania contin sare iodata: painea, paterurile, produsele de patiserie, mezelurile etc. - astfel ca aportul de iod in alimentatia...

    par dr Teodor Axinte - Commentaires: 0 - Vues: 3994
  • 19052010
    Carnea de porc contine numeroase substante toxice pentru organismul uman, numite Sutoxine .
    Consumul current de carne de porc devine astfel un factor de intoxicatie prin aceste substante .
    Dintre Sutoxine, Dr Reckewag mentioneaza : colesterolul, histamina, imidazolul, hormonii de crestere,acizi grasi, substante cu continut crescut in Sulf ( glucozamine, hexozamine ), agenti oncogeni si accidental virusul gripei .
    Nu este o noutate ca populatia consumatoare de carne de porc este expusa riscului obezitatii, aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, hipercolesterolemiei, dar si proceselor...

    par Dr Ioan Dumitrescu - Commentaires: 6 - Vues: 944
  • 24032010
    Eurile sunt scrise asa de mic pe cutie ca nici nu le vezi .

    par Invité - Commentaires: 1 - Vues: 531
  • 22032010
    Subiect scris de user biolife20
    De ce Bio?

    Sa fii eco, sa mananci bio si sa te ingrijesti cu produse organice este la moda. O moda pe care unii ar cataloga-o scumpa, dar despre care noi spunem ca este binevenita si mai ales necesara.

    Bio = natural in adevaratul sens al cuvantului. Produsele certificate organic nu contin ingrediente pe baza de petrol sau alte chimicale sintetice. De asemenea, produsele bio pentru ingrijire nu sunt modificate sau dezvoltate genetic cu ajutorul pesticidelor, erbicidelor si a fertilizatorilor sintetici. Cu alte cuvinte, mai...

    par Admin - Commentaires: 5 - Vues: 508
  • 05032010
    Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele este trimis la fabrica si pasteurizat din nou.
    Cand cumperi lapte la cutii, uitati-va pe fundul cutiei.Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5.
    Initial am avut tendinta sa ignor acest e-mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele...

    par Dr Ioan Dumitrescu - Commentaires: 2 - Vues: 557
 
 

Utilisateurs parcourant actuellement ce forum: Aucun
Modérateurs

Aucun

Permission de ce forum:

Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum

Légende
  • Nouveaux messages Nouveaux messages
  • Nouveaux messages [ Populaire ] Nouveaux messages [ Populaire ]
  • Nouveaux messages [ Verrouillé ] Nouveaux messages [ Verrouillé ]
  • Pas de nouveaux messages Pas de nouveaux messages
  • Pas de nouveaux messages [ Populaire ] Pas de nouveaux messages [ Populaire ]
  • Pas de nouveaux messages [ Verrouillé ] Pas de nouveaux messages [ Verrouillé ]
  • Annonce Annonce
  • Note Note
  • Annonce globale Annonce globale